Over brievenbuspakkie

 

Wat is brievenbuspakkie?

Brievenbuspakkie is de website voor het perfecte cadeau door de brievenbus. Wil je iemand verrassen met een te gek cadeau? Geboorte, zwangerschap, verjaardag, nieuwe woning of gewoon zomaar… Wij hebben voor iedereen een leuk pakkie!

Het concept Brievenbuspakkie is bedacht door Melissa & Anja, die samen dit prachtige idee tot leven hebben gebracht. Al onze pakkies worden met liefde voor jullie ingepakt en opgestuurd. Je kunt zelfs kiezen om een kaart toe te voegen aan je pakkie. Wij schrijven je tekst er dan zelf op!

En nog meer fijns; al onze pakkies kunnen dus door de brievenbus. Degene die jij wilt verrassen hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Onze prijzen zijn top en onze verzendkosten slechts € 1,95

Wij vinden het belangrijk om goede producten snel te leveren aan onze klanten. Onze pakkies zijn uit voorraad leverbaar en zullen op bestelling worden ingepakt en geschreven. 

Heb je een specifieke aanvraag voor een pakkie of een grotere bestelling pakkies? Laat het ons dan weten, want we denken graag met je mee! 

Samenwerken?

Heb jij leuke producten die je graag terug zou zien in een brievenbuspakkie? Neem dan gerust contact met ons op via info@brievenbuspakkie.nl. We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken en kijken of we een match zijn. Wij werken samen met allerlei leuke merken en vinden het belangrijk om goede producten snel te kunnen leveren aan onze klanten.