Veelgestelde vragen ♥

 

CATEGORIE BESTELLEN, BETALEN & BEZORGEN

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 3,95 per brievenbuspakkie. Een standaard pakkie kost € 5,95 en past niet door de brievenbus. 

De verzendkosten in België zijn € 8,00 per pakkie, ongeacht het soort pakkie.

Wat is de levertijd van de pakkies?

Wij hebben al onze pakkies op voorraad en kunnen daardoor snel leveren. Als je op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, wordt je pakkie dezelfde dag nog verstuurd. We versturen onze pakkies via Post NL en DHL en hierdoor worden de meeste pakkies de volgende dag bezorgd.

Kan ik het pakkie ook voor mezelf bestellen?

Ja zeker. Je vult dan bij het verzendadres je eigen adres in.

Hoe kan ik een pakkie aan iemand cadeau sturen?

Wil je het pakkie cadeau doen aan iemand anders? Vul dan bij het verzendadres het adres in van degene aan wie jij het pakkie cadeau wilt sturen. Wij zorgen er dan voor dat jouw pakkie mooi ingepakt wordt en zonder factuur verstuurd wordt.

Zit er een factuur bij de pakkies?

Nee, wij sturen onze facturen alleen per e-mail toe. Er zullen nooit facturen aan de pakkies toegevoegd worden.

Kan ik meerdere pakkies tegelijk bestellen met een ander verzendadres?

Ja, dat kan zeker. Je kunt bij de afrekenpagina bij bestelnotities aangeven welk pakkie naar welk adres gestuurd mag worden. 

CATEGORIE RETOUREN & ANNULEREN

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Zodra jouw bestelling verzonden is, kan deze niet meer geannuleerd worden. Twijfel je of jouw bestelling al is verzonden? Neem dan gerust even contact met ons op via info@brievenbuspakkie.nl zodat we het voor je kunnen uitzoeken.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, dat kan binnen 7 dagen. De retourkosten (+/- € 4,10) zijn voor jouw eigen rekening en zullen wij niet vergoeden. Neem hiervoor contact met ons op via info@brievenbuspakkie.nl, zodat we je hiermee verder kunnen helpen.

CATEGORIE MERKEN & DEALERS

Met welke merken werken jullie samen?

Wij werken samen met merken over heel Nederland. De merken waar wij nu mee samenwerken zijn onder andere Naif, Meyco, Just Cute, On my Mint, Love by Anne en NynkeOntwerpt.

Willen jullie samenwerken met ons merk?

Als je het leuk vindt om jouw merk in één van onze pakkies terug te zien, dan komen we graag met jou in contact. Heb je een leuk merk waarvan je denkt dat dit echt bij onze website past? Neem dan contact op door te mailen naar anja@brievenbuspakkie.nl met als onderwerp ‘Partner worden’. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

CATEGORIE OVERIGE VRAGEN

Hebben jullie ook een fysieke winkel?

Nee, wij hebben alleen onze webshop www.brievenbuspakkie.nl waarop we al onze pakkies aanbieden. We verkopen onze pakkies niet op andere webshops en niet in fysieke winkels.

Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?

Als jouw vraag niet tussen bovenstaande vragen staat, dan mag je altijd contact met ons opnemen via info@brievenbuspakkie.nl en zullen wij jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.